Random Posts

Çin Roketi Düştü Mü - Cin In Kontrolden Cikan Uzay Istasyonu Tiangong 1 Buyuk Okyanus Un Guneyinde Infilak Etti Bbc News Turkce

Çin Roketi Düştü Mü - Cin In Kontrolden Cikan Uzay Istasyonu Tiangong 1 Buyuk Okyanus Un Guneyinde Infilak Etti Bbc News Turkce. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu. Long march 5b isimli çin roketinin hint okyanusu'na düştüğü belirtildi. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Roketin ne zaman ve nereye düşeceğinin bilinebileceği açıklamalarda yer aldı.

Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. .büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü.

Joimimusvkt6om
Joimimusvkt6om from iaahbr.tmgrup.com.tr
Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. Long march 5b isimli çin roketinin hint okyanusu'na düştüğü belirtildi. Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü.

Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu.

Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Çin roketi düştü mü, nereye düştü? Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Sorusunu yönelten vatandaşlar için detaylı bilgiler. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığını açıkladı. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir!

Açıklamada roket parçalarının türkiye saati ile 05.24'te, 2.65 derece kuzey enleminde ve 72.47 derece doğu boylamında indiği belirtildi. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü.

4dydeg17w7eyhm
4dydeg17w7eyhm from i.superhaber.tv
Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Saatte 27 bin 600 kilometre hızla dünya'nın etrafından dönen gövdenin atmosferden geçmeyi başaran. Türkiye dahil birçok ülkede roket düşme korkusu vardı. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. Abd savunma bakanlığı kontrolden çıkan çin roketinin izlendiğini, tam olarak nereye düşeceğinin ancak saatler kala bilinebileceğini açıkladı.

Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde.

Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Abd savunma bakanlığı kontrolden çıkan çin roketinin izlendiğini, tam olarak nereye düşeceğinin ancak saatler kala bilinebileceğini açıkladı. Açıklamada, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığı kaydedildi. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı. Long march 5b isimli çin roketinin hint okyanusu'na düştüğü belirtildi. Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Çin'in roketi hint okyanusunda bir bölgeye düştü. Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. #chineserocket #chineserocketliveçin roketi canlı izle, çin roketi türkiye, çin roketi düştü mü, çin roketiçin roketinin adı long march 5b. Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. 8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu.

Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. İşte, çin roketi düştü mü? Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de.

Tsr5tc0j2wjapm
Tsr5tc0j2wjapm from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği ve gece boyu takip edilen roketin akıbeti sabaha karşı yanıt buldu. Peki çin roketi düştü mü? Çin roketi sabah saatlerinde düştü. Dünyanın merakla takip ettiği çin roketi nereye düşecek? sorusu sabaha karşı yanıt buldu. 29 nisan'da çin'in fırlattığı ve ülkenin kendi uzay istasyonunun ana modülünü taşıyan long march 5b roketi, birkaç gün kontrolsüz dolaştıktan sonra bugün düştü. Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Çin'in uzaya gönderdiği fakat bir süre sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli roketi sonunda dünya'ya düştü. 8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü.

Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi.

Açıklamada roket parçalarının türkiye saati ile 05.24'te, 2.65 derece kuzey enleminde ve 72.47 derece doğu boylamında indiği belirtildi. İşte, çin roketi düştü mü? Çin'in roketi hint okyanusunda bir bölgeye düştü. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. İlk modülü taşıyan çin roketi, bugün hint okyanusu'na düştü. Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. 29 nisan'da çin'in fırlattığı ve ülkenin kendi uzay istasyonunun ana modülünü taşıyan long march 5b roketi, birkaç gün kontrolsüz dolaştıktan sonra bugün düştü. .büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Saatte 27 bin 600 kilometre hızla dünya'nın etrafından dönen gövdenin atmosferden geçmeyi başaran. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığını açıkladı. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Çin roketi sabah saatlerinde düştü.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter